Over Euronova

Producten voor Museumbeveiliging en Procesbesturing

Euronova: beveiliging voor musea, kunstinstellingen, industrie en overheid

Sinds 2001 heeft Euronova-nl Beveiliging zich met gedegen kennis op veiligheidsgebied en GSM besturingstechniek een reputatie verworven om aan bestaande en nieuwe wensen van musea, kunstinstellingen, industrie en overheden tegemoet te komen.

Uitgebreid productaanbod

Door internationale samenwerking is er naast kennis en kunde een uitgebreid productaanbod bijeen gebracht dat divers is en varieert van eenvoudige producten die de gebruiker zelf kan plaatsen tot meer uitgebreide systemen zoals het draadloze systeem voor objectbeveiliging, het Piccolo systeem. Voor integratietrajecten met managementsystemen en koppelingen naar CCTV, alsmede de plaatsing van dergelijke systemen wordt regelmatig samengewerkt met installatiebedrijven of leveranciers van algemene beveiligingssystemen.

Schilderijbeveiliging, vitrinebeveiliging, objectbeveiliging

Op het vlak van schilderijbeveiliging zijn, al naar gelang de aard van de vraag en al naar gelang de omstandigheden een ruim aantal technieken voorhanden die schilderijdetectie mogelijk maken: op basis van seismische of infrarood detectie, al of niet met een draadloze melding en al of niet met een lokaal akoestisch alarm.
Dat geldt ook voor vitrinebeveiliging die gerealiseerd kan worden met behulp van ultrasone of seismische technieken, zelfstandig of als onderdeel van draadloze objectbeveiliging.
Ook voor de beveiliging van driedimensionale objecten, als onderdeel van museumbeveiliging of voor beelden in de openbare ruimte, zijn er detectiemogelijkheden, al of niet als onderdeel van draadloze objectbeveiliging of met behulp van GSM verbindingen.

Heeft u na het bezoek aan onze site vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.